The Single Best Strategy To Use For εναλλακτικες θεραπειες

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Η επικοινωνία με τον θεραπευτή και η σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική. Πολλές φορές έχω δει ασθενείς οι όποιοι έρχονται φοβισμένοι και όταν πάω να τους αγγίξω ή να κάνω κάποια κινητοποίηση στο σώμα τους λένε «μην με πονέσετε», γι’ αυτό και φροντίζω να προετοιμάζω τον ασθενή για τη θεραπεία.”

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδικών χειρισμών (ανατάξεων) που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Χειροπράκτης, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση του ασθενούς και το είδος του προβλήματος. Όλες όμως στοχεύουν στη διόρθωση των μηχανικών προβλημάτων και την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης και γενικά του μυοσκελετικού συστήματος.

"Χαμόγελο του Παιδιού": Μάς προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών στην Πάτρα, σε έναν χρόνο

Η κατασκευή και η λειτουργία είναι αλληλένδετα συνδεμένες.

“Όχι, οι οστεοπαθητικοί δεν είναι γιατροί. Ως οστεοπαθητικός εκπαιδεύτηκα εκτενώς στη φυσιολογία, παθολογία, ανατομία και πιο εξειδικευμένα στην διάγνωση και αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων, καθώς και στο να μπορώ να κρίνω εάν ο ασθενής μου χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση (ακτινολογικό έλεγχο, εξετάσεις) ή παραπομπή σε κάποια άλλη ειδικότητα.

Ι. Κιουμής: Ο κορωνοϊός σήμερα - Γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά

Στόχος check here αυτού του άρθρου είναι να σας λύσει αυτή την απορία!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συντονίζει και διδάσκει τις τάξεις της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμός-βότανα), με βάση το πρόγραμμα της Ακαδημίας, στο ΙΕΚ Μορφή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών με ακίνδυνο τρόπο δίχως να προκαλεί παρενέργειες.

Εμπεριστατωμένες έρευνες έδειξαν ότι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε Χειροπρακτική επιστρέφουν στην εργασία τους στο μισό χρόνο απ' όσο εκείνοι που παρακολουθούνται από την παραδοσιακή ιατρική ή και φυσιοθεραπεία, για παρόμοιες παθήσεις.

Σκοπός της, λοιπόν, είναι να βελτιωθεί η ελαστικότητα των ιστών και κατά συνέπεια των αρθρώσεων, να αποκτήσει το άτομο ευκινησία.

Η ρεφλεξολογία βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την εξισορρόπηση του ενδοκρινικού συστήματος και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *